Agra

 

Med sommertemperaturer på opp i mot 45 sorterer eh Det kanskje Ikke den beste Tiden Å besøke området på for oss kaldblodige Nordmenn. Om vinteren ligger temperaturene Mellom 4 og 31 sorterer. Hennes Finnes Taj Mahal, et av Verdens syv underverker, og trolig den mest overdådige kjærlighetserklæring noensinne Laget. Fatehpur Sikri sies å. seg å være Verdens beste bevarte spøkelsesby. Anlagt på 14 år og bebodd i bare 14 år for Å hedre fødselen til keiser Akbars sønn. Mathura ER en av hinduenes syv HELLIGE byer, og fødselsbyen til Lord Krishna.

Agra, den vakre byen ligger på bredden av elven Yamuna hellige. Agra er den tredje største byen i delstaten ytterste Pradesh i India og en fremtredende turistmål i landet. Millioner av turister besøker Agra fra hele verden hvert år for å se skjønnheten i majestetiske Taj Mahal og andre historiske monument liggende overalt i byen. Agra er først og fremst vitne om Mughal arkitektonisk kvalitet og deres kjærlighet til strukturelle design. Agra er også førsteklasses senter for rike kulturarv og kunst i India. Ingen tur til India kan betraktes som komplett uten besøk til Agra.

Agra er vert den vakreste underverk den store Taj Mahal. Dette er et mausoleum for kong Shah Jahan’s elskede kone Mumtaj Mahal. Byggingen av Taj Mahal ble påbegynt i 1630 og tok 23 år å fullføre i år 1653. Består av hvit marmor, endringer Taj Mahal i Agra dens nyanser gjennom hele dagen med sollys. Taj Mahal i Agra er et symbol på en mann noen gang varig kjærlighet til sin hustru. Nå etter tre århundrer siden byggingen, har Taj Mahal blitt sett av millioner av mennesker fra hele verden og det er fortsatt den mest attraktive monument i verden

 

De fleste innbyggere i Myanmar (Burma) er tilhengere av verdens eldste form for buddhisme, theravada-buddhismen. Men det finnes fortsatt naturfolk som bekjenner seg til tradisjonelle naturreligioner og åndedyrkelse. Nesten alle burmesere dyrker astrologi ved siden av buddhismen og tror fullt ut på de høyt respekterte astrologene. Mange politiske beslutninger er gjennom tidene blitt endret eller oppgitt på grunn av uttalelser fra en astrolog. Myanmar har tidligere vært delt i en rekke innbyrdes stridende stater og fyrstedømmer. Det samlede Myanmar hørte til Britisk India og fikk sin selvstendighet i 1948. Deretter fulgte en kort periode med demokrati, inntil den ennå herskende militærjuntaen overtok styret i 1962. Juntaen har klart å holde seg ved makten blant annet ved å isolere den store vinneren i det siste valget i 1990, nobelprisvinneren Aung San Suu Kyi, i husarrest. Landets høyt respekterte buddhistmunker har flere ganger stått i spissen for folkets opprør – blant annet ved uavhengigheten i 1948 og senest ved protester mot militærjuntaen med start i august 2007. Burma ble i 1989 omdøpt til Myanmar, men ikke alle aksepterer det nye navnet.

For informasjon og bestilling - ring oss på 22 11 01 11

Bortsett fra Taj Mahal, Agra har to andre verdensarvsteder en av dem er Red Fort og andre er Fatehpur Sikri. The Red Fort Agra ligger også på den andre siden av elven Yamuna og toppen av Fort presenterer en vakker utsikt over Taj Mahal. The Red Fort ble konstruert av den store Mughal Kongen Akbar mellom 1565 og 1574, men det meste av beautification arbeidet ble gjort av hans sønn Shah Jahan. I dag en stor del av Fort blir okkupert av væpnede styrker og er stengt for publikum. Etmad-Ud-Daulah og Sikandra er to andre viktige områder som skal besøkes i Agra.

Kulturen i Agra kan sees på sitt beste i Agra og festivaler. Hvis du besøker Agra i måneden av februar så du må se den store festivalen i Taj Mahotsav. Dette ti dager lange festivalen er organisert av Tourism Department hvert år på Shilpgram nær Taj Mahal. Du vil se den virkelige kulturen i Agra i denne festivalen sammen med utstillinger av kunst og håndverk.

Etter sightseeing, bør du også besøke de store markedene i Agra. Det er mange ting tilgjengelige i store markedene i turist interesser som marmor kopi til Taj Mahal. Agra i India har en stor kunsthåndverk industri og du vil finne et bredt utvalg av kunsthåndverk, tepper og skinn elementer laget av tradisjonelle håndverkere. Agra har en godt kjent skinn industrien i verden og leverer skinnvarer til hele verden.

Hvis du besøker Agra i India for første gang så turistkontorer og autorisert reisebyråer er bra sted å samle litt grunnleggende informasjon om byen for å lage din Agra Travel komfortabel. Det er mange uautoriserte Agra Travel Guide og touts i Agra spesielt i Taj Mahal-området som vil prøve å misguide deg. Selv auto rickshaw sjåføren er også involvert i dette, og de vil prøve å ta deg til noen spesifikke butikker. Hindi er språket av massen i Agra, men urdu og engelsk er også vanlig. Majoriteten av mennesker i Agra er hinduer, men muslimer, kristne og Jains er andre minoriteter.

Den generelle modusen for transport i byen Agra er av Auto Rickshaw og Cycle Rickshaw som er tilgjengelig veldig ofte fra de fleste av stedene i byen. Men nylig UP veier har startet byens busser i Agra, som dekker mange offentlige områder. Taxier er også allment tilgjengelig i byen, men de fleste av dem kan leies fra jernbanestasjonene og byste står. Området rundt Taj Mahal er motorvogn fritt til å redusere forurensning så etter parkeringsplass kjøretøyet på parkeringsplassen enten du kan gå til Taj Mahal eller ta en rickshaw.

For informasjon og bestilling - ring oss på 22 11 01 11

For informasjon og bestilling - ring oss på 22 11 01 11

Om India

Republikken India er det største landet i Sør-Asia. Hovedstaden i India er New Delhi. Andre store byer i India er Mumbai, Kolkata og Chennai. India er delt opp i 7 territorier, deriblant hovedstadsområdet Delhi, og 29 delstater. Wikipedia

Hovedstad:
New Delhi

Område:

3 287 590 km²

Befolkning:
1,252 milliarder (2013) Verdensbanken

Valuta:

Indisk rupi

Religioner:
Hindu, Muslim, Sikh, Kristendom, Buddhisme, Jain, Parsi
Styresett:
Forbundsrepublikk, Konstitusjonell republikk, Parlamentarisme