Hyderabad

Minareter, bazaarer, med palasser – alt ER på å. Gjøre Hyderabad til en spennende ved. Bazaarene ER Fulle av silke, Perler, parfyme og Antikviteter, Mens du i den nyere bydelen Kan se vitnesbyrd på på dette eh Indias CyberCity nummer til (Etter Bangalore).

Den beste Tiden Å besøke området på, eh Mellom november og februar, Mens Det i april og mai eh på Det varmeste. Om sommeren Kan temperaturen Stige opp i mot 36 sorterer, Mens den i vintermånedene ligger Mellom 20-24 sorterer.

Jeg november holdes Det en ti dagers kulturell begivenhet Som markering av opprettelsen av Staten Andhra Pradesh. Jeg januar Kan du overvære Sankrati, Som Kan Kalles for en type høsttakkefest.

Statsministeren i Hyderabad Mellom 1899 og 1949, Salar Jung III, samlet over 40.000 gjenstander fra Hele verden ser Som Kan jeg Salar Jung museet. Hennes ER alt fra miniatyrmalerier og stenskulpturer til gamle islamske tekster. Jeg Nizams museum Kan du se hvordan nizamene levde. Nizamene var blant Indias rikeste styrere, og museet GIR innblikk i den overdådige livsstilen.

Hovedstaden i Andhra Pradesh, Hyderabad er et viktig senter for islamsk kultur. Det består av de to byene Hyderabad og Secunderabad og er en travel 400 år gammel metropol med en urban befolkning på 6 millioner mennesker ca. Hyderabad er kjent som den tidligere sete for fantastisk rike Nizams i Hyderabad. Bygget på bredden av elven Musi, og omgitt av store forhistoriske steinformasjoner som forstenet, grå elefanter, er Hyderabad en blanding av eventyr og jordnær, en gryte pourri av gammelt og nytt.

For informasjon og bestilling - ring oss på 22 11 01 11

Fyrstefamilien delstaten Hyderabad, som okkuperte mesteparten av Deccan, var den klart største av Indias fyrstelige stater. I 1956 delstaten Hyderabad ble delt mellom Maharashtra, Mysore, og Andhra Pradesh. Byen er kjent for sine overfylte basarer, omgitt av store og imponerende islamske monumenter. Den omfattende ruiner av Qutab Shahi graver og graver i nærheten er en stor attraksjon. Charminar, det store triumf bue, er en av de mest kjente landemerke i byen. Ved siden Charminar ligger Mekka Masjid, et av verdens største moské.

Hyderabad er den femte største kosmopolitiske byen i India, rikt på kultur, historie og varig industriell vekst. Den er unik i å være en av de få byer hvor tradisjon og teknologi sameksistere. Med et dynamisk lederskap, er staten styrer nasjonen til nye dimensjoner innen informasjonsteknologi, bioteknologi, farmasi, og Business Management til å fremstå som en by av enorme forretningsmuligheter.

Hyderabad er hovedstad i den indiske delstaten Andhra Pradesh. Den ble grunnlagt på bredden av elven Musi av Muhammad Quli Qutb Shah, Sultan av Qutb Shahi-dynastiet, i 1590. Byen, oppkalt etter kongens hustru Hyder Mahal betyr ‘The City of Hyder’. Etter Indias uavhengighet i 1947, overtok Nizam Hyderabad etter fem dager med politiets aksjon. Senere signerte Nizam den tiltredelsesdokument til den indiske union før som byen ble integrert i den indiske union som stat. Staten fikk sitt første demokratiske regjering og i åtte år, forble byen som en egen stat i unionen. 1. november 1956, var de områdene i staten Hyderabad delt og byen og dens innlandet ble brakt under Andhra Pradesh. Byen ble senere hovedstad i den nye staten Andhra Pradesh. Det er nå en av de mest utviklede byene i landet og er også en del av vennskapsbyer-Hyderabad og Secunderabad.

For informasjon og bestilling - ring oss på 22 11 01 11

For informasjon og bestilling - ring oss på 22 11 01 11

Om India

Republikken India er det største landet i Sør-Asia. Hovedstaden i India er New Delhi. Andre store byer i India er Mumbai, Kolkata og Chennai. India er delt opp i 7 territorier, deriblant hovedstadsområdet Delhi, og 29 delstater. Wikipedia

Hovedstad:
New Delhi

Område:

3 287 590 km²

Befolkning:
1,252 milliarder (2013) Verdensbanken

Valuta:

Indisk rupi

Religioner:
Hindu, Muslim, Sikh, Kristendom, Buddhisme, Jain, Parsi
Styresett:
Forbundsrepublikk, Konstitusjonell republikk, Parlamentarisme