Kolkata

 

Kolkata, med elven Hooghly snirklende Gjennom SEG, Har synd Helt spesielle sjarm takket seg å være blant Annet bazaarer, klubber, golfbaner, museum, elegante Hoteller. En god tid å. besøke Kolkata eh i oktober / november, nar byen ER pyntet til festivals og alle eh i feststemning.

Et Besøk i St. Pauls katedral, til Fort William og Rådhuset eh Verdt å ta med SEG.

Som tidligere hovedstaden i India, Kolkata skryte av en fargerik historie. Før ankomsten av de britiske styrkene, ble denne byen en klynge av tre landsbyer, Suttanutte, Gobindpore og Kalikata.

Som alle andre store indiske byer, Kolkata også skylder mye til den progressive britene for all round utvikling. Fra 1690 til 1772, var denne byen sentrum for alle aktivitetene til British East India Company. Historien sier at det var slaget ved Plassey banet vei for britisk styre i India.

For informasjon og bestilling - ring oss på 22 11 01 11

Historie

I løpet av det 19. århundre var byen delt i to, den hvite og den svarte byen. Som navnet antyder, var den tidligere boligen steder av den engelske menn og de fattige indianerne bebodd det siste. Det var stor spredning mellom disse to sektorene. Men vi kan ikke undervurdere bidragene fra de engelske, og det var deres progressive reformer som bidro til byen for å oppnå en rask vekst i den industrielle feltet.

En rask vekst innen industri-, tekstil-og jute sektorer føre bane vei for en massiv investering i infrastruktur utviklingen som jernbane og telegraf. Den engelske utdanning fødte så mange berømte indianere som motiverte folk til å slåss mot den utenlandske regelen. Till Independence det Bengalis var forløperne for indiske frihet bevegelighet og deres tapperhet og patriotisme markerer en gylden epoke i historien om indiske Independence bevegelser.

Et raskt blikk på de svunne dager Kolkata avslører før oss så mange uheldige hendelser som det svarte hullet tragedie, deling av Bengal og det verste noensinne hungersnøden i 1943. Til tross for alle disse, har byen vist en progressiv vekst på alle områder.

Historie Kolkata er historien om indiske kommunistiske bevegelsen. Det er utrolig å tro at så mange tiår kommunistiske parti India er dommen staten, og at ingen andre politiske partier i staten var ikke engang i stand til å danne en sterk opposisjon på gulvet av den lovgivende forsamlingen.

Slik er påvirket av den venstreorienterte ideologi på folk. Men det er vanskelig å fordøye at byen, som har vært en forbløffe tilhenger av den kommunistiske ideologi, er et rikt reservoar av fantastiske helligdommer og templer.

For informasjon og bestilling - ring oss på 22 11 01 11

For informasjon og bestilling - ring oss på 22 11 01 11

Fakta

Lokalt navn:

Calcutta

Innbyggere:
12.000.000

Tidssone:
Når klokka er 12.00 i Norge (sommertid), er den 15.30 i Calcutta. Når klokka er 12.00 i Norge (vintertid), er den 16.30 i Calcutta.

Beste tid å reise:
Den beste tiden å besøke Calcutta er fra november til mars.

Kultur og underholdning:
I januar eller februar er det Book fair. Calcutta Festival arrangeres i januar, hvor det blant annet serveres etnisk mat.