Burma 11 dager

Uberørt natur, rik historie og gjestfrie burmesisk kultur gir en uforglemmelig tur. Myanmar, som i kolonitiden ble kalt Burma er et av de få landene i verden fortsatt kan overvelde de besøkende med sin uberørt natur, men også med sin rike historie, kultur og leve tradisjoner.  En fantastisk måte å oppleve dette fantastiske landet er gjennom vår rundreise til Myanmar.

Bli trollbundet av de forgylte pagoder og hellig tempel med tusenvis av år med historie. På turen til Myanmar turen møter du også håndverkere og kunstnere i landsbyer og byer, silkeveverier og fargerike markeder. Kulturell utveksling er et knutepunkt for alle våre reiser som er mulig gjennom et tett samarbeid med lokalbefolkningen.

Dag 1: Ankomst Yangon og overføring
Dag 2: Yangon sightseeing
Dag 3: Yangon / Bagan am flight og Bagan sightseeing
Dag 4: Bagan sightseeing
Dag 5: Bagan / Mandalay am flight, Amarapura og Mandalay
Dag 6: Mandalay – Mingun – Sagaing – Ava – Mandalay
Dag 7: Mandalay bytur, Mandalay / Heho fly og Pindaya transfer
Dag 8: Pindaya dagers retur trekking
Dag 9: Pindaya transfer – Inle Lake & Indain sightseeing
Dag 10: Inle Lake overføring, Heho / Yangon
Dag 11: Avreise Yangon – Norge

Beskrivelse av måltider:
(-/-/-) = ingen måltider
(B/-/-) = Frokost
(-/L/-) = Lunsj
(-/-/D) = Middag

Dag 1: Ankomst Yangon og Transfer (- / – / -)

Ved ankomst til Yangon International Airport, vil vi bli ønsket velkommen av vår guide og kjørt til hotellet for innsjekking.
Overnatting i Yangon

Dag 2: Yangon sightseeing (B / – / -)

Frokost på hotellet
Etter en kort pause begynner vi å utforske hjertet av byen. Du kan se severdigheter som Sule Pagoda, som dateres tilbake over 2000 år, kolonistil bygninger som City Hall, High Court og Mahabandoola Park. Deretter besøker vi Chaukhtatgyi Reclining Buddha Image, “World Peace Pagoda”, National Museum og Scott Market for en handletur av kjente kunsthåndverk og suvenirer. På kvelden besøker vi Shwedagon Pagoda.
Overnatting i Yangon

Dag 3: Yangon / Bagan am flight og Bagan sightseeing (B / – / -)

Etter frokost på hotellet reiser vi til Yangon internasjonale flyplass for avreise til Bagan. Ved ankomst kjører vi til hotellet for innsjekking og forfriskninger. Etter en kort pause drar vi til Shwezigon Pagoda – en stupas prototype fra Burma, Htilominlo Temple – kjent for sitt utskårne gips, Ananda Temple – et arkitektonisk mesterverk som ligner på et gresk kors og Anada Okkyaung – et kloster i murstein med veggmalerier fra 18. århundre. På kvelden kan du nyte solnedgangen fra Shwesandaw med en vakker utsikt over Bagan.
Overnatting i Bagan

Dag 4: Bagan sightseeing (B / – / -)

Etter frokost besøker vi Nyaung Oo Local Marked, Wetkyi Inn Gubyukkyi Temple, Kyansitha U Min, Manuha Temple som bygget av Man Kong Manuha i 1059, Nanphaya Temple – et unikt monument i sandstein og til slutt Dhammanyangyi Temple – den største tempelet i Bagan. Om kveIden kan vi nyte solnedgangen fra Buphaya som ligger på bredden av elven Ayeyarwaddy.
Overnatting i Bagan

Dag 5: Bagan / Mandalay am flight, Amarapura og Mandalay sightseeing (B / – / -)

Frokost på hotellet.
I dag drar vi til flyplassen for avreise til Mandalay. Ved ankomst fortsetter vi til Amarapura, en gammel kongelig hovedstad. Der kan du blant annet se Mahagandaryone Buddhist Monastery , her bor og studerer mer enn tusen buddhistmunker. Vi fortsetter til Bagaya Monastery, som har en flott samling av Buddha statuer. På veien stopper vi på en tradisjonell butikk som produserer håndvevet silke. På ettermiddagen besøker vi Mahamyatmuni Pagoda; Burmesiske tradisjonelle håndverksbutikker som selger marmorverk, treskjæring, gull og tekstilkunst, andre butikker og verksteder; Shwe Kyaung Monastery kjent for sin utsøkte treskjæring, Kuthodaw Pagoda – kjent som verdens største bok for sine 729 steinplater av buddhistiske skrifter og Kyauktawgyi – store Buddha Image, skåret ut av en enkelt blokk av marmor. På kvelden kan du nyte solnedgangen fra Mandalay Hill og panoramautsikt over byen.
Overnatting i Mandalay

Dag 6: Mandalay – Mingun – Sagaing – Ava – Mandalay (B / – / -)

Etter frokost besøker vi Mingun, som ligger 11 km oppover elva fra Manadalay. Høydepunkter av turen inkluderer; Mingun Pagoda og Myatheindan Pagoda. Vi reiser videre til Sagaing, som består av Khaungmudaw Pagoda- en stor, solid kuppelformet pagode, U Min-Thonze Pagoda ( “30 tunneler”) og Silver Workshop på veien for å møte vakre Sagaing Hill. Deretter fortsetter vi med ferge til Ava, en gammel hovedstad. Vi besøker Bagaya Teak Monastery – bygget i 1834 og representerer den gamle arkitektur og skulptur. Det ca 27m høye Nanmyint Vakttårnet – er en av de gjenværende delene av Bagyidaw palass og ble restaurert etter jordskjelvet i 1838. Maha Aung Mye Bon San Brick-klosteret – kjent som “Mai Nu Brick klosteret” bygget av Nanmadaw mai Nu i 1822. Om kvelden kan du gå tilbake til Mandalay for å nyte solnedgangen på 1,2 km lang U Bein Teak Bridge – den over 200 år gamle brua, som ble bygget da Amarapura var den kongelige hovedstaden i 1782.
Overnatting i Mandalay

Dag 7: Mandalay bytur, Mandalay / Heho fly og Pindaya transfer (B / – / -)

Etter frokost, tar vi en utflukt til Mahamyatmuni for å se Buddha bildet. Så drar vi til flyplassen for avreise til Heho. Ved ankomst, kjører vi til Pindaya hvor vi sjekker inn på hotellet. Om ettermiddagen besøker vi Pindaya og ser på kalksteinsgruver. Til slutt, utforsker vi den tradisjonelle håndlagde Shan papirer og paraply workshops.
Overnatting i Pindaya

Dag 8: Pindaya dagers retur trekking (B / – / -)

Frokost på hotellet
I dag er det fottur til Htut Ni å treffe de innfødte av Danustammen. Videre går vi til landsbyen Si Kya Inn Danu der vi kan utforske te-, grønnsaker- og appelsinplantasjer. På veien passerer vi en liten hule med forskjellige typer Buddha malerier.
Overnatting i Pindaya

Dag 9: Pindaya transfer – Inle Lake & Indain sightseeing (B / – / -)

Etter en tidlig frokost drar vi til Nyaung Shwe hvor vi kjører til hotellet for innsjekking. Etter en kort pause, vil vi dra på en ekskursjon langs en smal kanal som fører oss til byen Indein og besøke Shwe Indein Pagoda. Vi fortsetter til Phaung Daw Oo Pagoda, Nam Pan for å oppleve sigarfabrikk, smed- og båtsverft. Neste stopp er Inn Paw Khone for å se på tradisjonell silkeveving og Nga Phe Kyaung Monastery som er kjent for Buddha bilder fra 16. og 17. Århundre. Og til slutt ser vi den flytende hage.
Overnatting på Inle Lake

Dag 10: Inle Lake overføring, Heho / Yangon er fly og Yangon sightseeing (B / – / -)

Når frokosten er over, får vi transport til Nyaung Shwe og videre til Heho flyplass for avreise tilbake til Yangon. Ved ankomst kjører vi til hotellet og etterpå besøker vi China Town, Nanthida Jetty for å oppleve dagliglivet til lokalbefolkningen, og Botahtaung Pagoda som er den mest kjente landemerke i Yangon – sett fra sjøen.
Overnatting i Yangon

Dag 11: Avreise Yangon (B / – / -)

Frokost på hotellet.
I dag, transporteres vi til Yangon internasjonale flyplass for videre reise eller hjemreise.

Rundtur program avsluttes.

6-dager / 05 netter Ngapali Beach utvidelse

Dag 11: Yangon / Thandwe  og Ngapali Beach transfer (B / – / -)

Etter frokost, transport til flyplassen for å ta en tur til Thandwe (Ngapali Beach).
Ankomst Thandwe flyplassen og transport til hotellet ved stranden med hotellbussen.
Etter innsjekking, resten av dagen er fri for å slappe av.
Overnatting på Ngapali Beach

Dag 11-15: Fri dag på Ngapali Beach (B / – / -)

Frokost på hotellet.
Disponibel tid til å tilbringe på stranden.
Overnatting på Ngapali Beach

Dag 16: Thandwe / Yangon er fly og avgang (B / – / -)

Etter frokost, fly tilbake til Yangon og videre flyavgang hjemover.

Programmet avsluttes.

Kostnadene inkluderer:

  • Flyreise fra Norge til reisemål og eventuelle innenriks flyreiser i landet.
  • Alle overnattinger på hotell med frokost som spesifisert i programmet.
  • Alle transfer, utflukter og sightseeingturer vil bli med bil/ buss (aircondition).
  • Adgangsbilletter til monumenter. Engelsktalende lokal guide.
  • Alle aktuelle avgifter.

Kostnadene inkluderer ikke:

  • Utgifter av personlig karakter som tips, klesvask, telefon / faks-anrop, alkohol/ikke- alkoholholdige drikkevarer, kamera / video kamera avgift på monumenter, medisinske utgifter, avgangsskatt på flyplasser, forsikring osv.
  • Alle måltider enn de nevnt ovenfor.
  • Alle forsikringer NB! Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil.

 

NB! Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil.

Om Burma

Offisielt navn: Pyidaungsu Myanma Naingngandaw / Union of Myanmar

Offisielle religion: buddhisme (Theravada) – flertallet, andre: kristendom, islam, etc.

Antall mennesker i Burma: ca 50,5 millioner

Kapital (tall int.): Naypyidaw (ca 925.000)

Regjeringen: republikk, enhetlig stat

Område: 678,000 kvadrat km

Språk: Burmesisk

Valuta: Kyat

For informasjon og bestilling - ring oss på 22 11 01 11

For informasjon og bestilling - ring oss på 22 11 01 11