Fantastiske Thailand

Velkommen til Thailand, vårt favoritt reisemål! Perfekt reisemål for alle aldre og smaker med et bredt spekter av svømming, kulturelle og naturopplevelser. Hos oss kan du bestille flybilletter, hoteller, transport, turer til Thailand.


For de som foretrekker shopping, matopplevelser og spennende markeder er en tur til Bangkok for å se frem til. Vi tilbyr fly og hotellpakker til denne fantastiske byen. Hvis du velger å reise til Thailands sol og baddestinasjoner, er det mange flotte øyer å velge mellom. Bestill en komplett rundtur til Thailands eksotiske øyer og nyte svømming i huler, snorkle på Koh Samui, Koh Tao, Koh Phangan og andre.

 

Dag 1: Ankomst Bangkok
Dag 2: Bangkok
Dag 3: Bangkok-Ayuthaya-Lopburi-Phitsanulok
Dag 4: Phitsanulok-Sukhothai-Lampang
Dag 5: Lampang-Lampoon-Chiang Mai
Dag 6: Chiang Mai
Dag 7: Chiang Mai-Mae Sa-Hmong Hill Tribe Lodge
Dag 8: Hmong Hill Tribe Lodge-Chiang Rai
Dag 9: Chiang Rai – Golden Triangle – Avreise Bangkok

Dag 1: Ankomst Bangkok

Du ankommer Bankok flyplass og drar til hotellet for innsjekking. Bangkok ble Thailands hovedstad I år 1782 og har 9,1 millioner innbyggere.

Dag 2 : Bangkok

Etter frokost drar vi med båt for å utforske Bangkok. Et cruise langs Chao Phraya viser den travle, moderne byen. Besøkende får et glimt av den rolige og enkle livsstilen til beboerne ved elvebredden.

Underveis stopper vi ved Royal Barges Museum og Wat Arun (Temple of dawn). På motsatt side ser du Grand Palace.

Dette var tidligere bostedet til kongene i Bankok. Palasskomplekset består av; The Funeral Palace, The Reseption Palace, The Throne Hall, The Coronation Hall, The Royal Guest House og Wat Phra Keo, det vakre Emerald Buddha templet.

Bemerkning: The Grand Palace er stengt under spesielle kongelige seremonier og under besøk av statsoverhoder.

Lunsj vil bli servert på en lokal restaurant.

Dag 3: Bangkok-Ayuthaya-Lopburi-Phitsanulok

Etter frokost sjekker vi ut og drar til Ayuthaya, den tidligere hovedstaden i Thailand. De viktigste severdighetene her er Wat Panancherng ved bredden av Pha Sak River, de tre gamle pagodene i Wat Phra Sri Sanpetch og de gigantiske bronsestatuene i Wat Phra Mongkol Borpith. Vi fortsetter så nordover for å besøke det hellige fotavtrykket til Buddha i Phra Buddha Badh. Videre drar vi til Lopburi for å spise lunsj på en lokal restaurant. Neste stopp er landsbyen Hin Song Kon, hvor lokalbefolkningen produserer kaolin (hvit leire, blant annet brukt i porselen), Phra Prang Sam Yod og Monkey Temple. Til slutt drar vi til Phitsanulok, hvor vi sjekker inn på hotellet.

Dag 4: Phitsanulok-Sukhothai-Lampang

I dag besøker vi et Buddha statuestøperi og Wat Phra Sri Rattana Maha Dhat, som huser Buddhastatuen.

På veien til Sukhothai besøker vi en rismølle som drives av en tradisjonell dampmaskin. Ved ankomst i Sukhothai drar vi på en avslappende ridetur for å se livet til risbøndene. Lunsj blir servert på en lokal restaurant. På ettermiddagen besøker vi de berømte ruinene av den første hovedstaden I Thailand (1257-1379) Vi fortsetter til Lampang, hvor vi sjekker inn på hotellet.

Dag 5: Lampang-Lampoon-Chiang Mai

Etter frokost på hotellet blir det avreise til Ko Kah for å besøke en lokal barneskole og Wat Phra Dhat Lampang Luang, som huser den andre Emerald Buddhaen. På veien til Lampoon besøker du Khun Tarn Shrine. I Lampoon utforsker vi det berømte Wat Phra That Haripoonchai (bygget i 1157), en av de mest hellige monumentene i nord. Vi kjører videre til til Chiang Mai for lunsj på en lokal restaurant.

Etter lunsj besøker vi Thais sølvfabrikker og håndverksfabrikker for å se prosedyren med å spinne og veve Thaisilke. Vi vil også besøke Wat Phra That Doi Suthep, bortgjemt i fjellene ca tusen meter over havet. Observer de daglige rutinene til Buddhistiske munker i templet.

Dag 6: Chiang Mai

Frokost vil bli servert på hotellet.

I dag drar vi ut for å oppdage Chiang Mai. Vi kjører til den gamle delen av byen hvor vi vil finne mer enn femti templer. Vi vandrer gjennom de mange gatene og stopper for å besøke bl.a. Wat Phra Sing og Wat Chedi Luang. Derfra kjører vi ned til Ping River og går gjennom Chiang Mais travle marked Worarot. Du vil finne et fantastisk utvalg av varer, blomster og planter, grønnsaker og frukt.

Lunsj vil bli server på en lokal restaurant. Etter lunsj i byen vil vi kjøre ut til fjellet for å besøke Joy’s Farm og livets skole. Dette stedet har blitt et omsorgssenter for foreldreløse barn i Chiang Mai og omegn. Barna vil guide deg rundt og du vil besøke deres klasserom, grønnsaksplantasje og senere oppleve deres kokkekunnskaper.

Vi drar fra Joy’s farm sent på ettermiddagen og returnerer til hotellet.

Dag 7: Chiang Mai-Mae Sa-Hmong Hill Tribe Lodge

Frokost vil bli servert på hotellet.

Avreise fra Chiang Mai for å besøke Sai Nam Pueng Orchid Farm, så drar vi for å se elefantene jobbe i skogen.

Vi fortsetter for å besøke Meo Hill-stammenes by, lokalisert på veien til Hmong Hilltribe Lodge.
Det blir B.B.Q. middag og bål på Hmong Hilltribe Lodge og etterpå blir det en presentasjon av Meo-danser.

Dag 8: Hmong Hill Tribe Lodge-Chiang Rai

Tidlig avreise for en lang kjøretur gjennom et vakkert landskap på veien for å besøke Houy Nam Rin Village. Der skal vi se hvordan lokalbefolkningen produserer nudler. Vi ankommer Thatorn, en liten landsby bare noen få kilometer fra grensen til Burma. Lunsj vil bli servert på en lokal restaurant.

Turen fortsetter så til Baan Pha Tai, med et kort stopp i Akha Hill-tribe Village i Houy Salah. I Baan Pha Tai blir det avreise med en motorbåt for en tre timers reise langs Kok River. Vi passerer små landsbyer, bambushytter og jungel. På elvebankene stopper vi for å besøke Muser Hill-tribe Village. På ettermiddagen ankommer vi Chiang Rai.

Dag 9: Chiang Rai – Golden Triangle – Avreise Bangkok

Frokost vil bli servertß på en lokal restaurant.

Vi drar til Golden Triangle området på Mekongelvens banker hvor grensene til Thailand, Burma og Laos møtes. Vi stopper for et besøk i et gammeldags husmuseum. Etterpå blir det en kort båttur på Mekongelven, før vi returnerer til Chiang Rai. Deretter går turen til flyplassen for avgang til Bangkok.

Ankom Bangkok flyplass for din videre reise eller hjemreise.

Kostnadene inkluderer:

  • Flyreise fra Norge til reisemål og eventuelle innenriks flyreiser i landet.
  • Alle overnattinger på hotell med frokost som spesifisert i programmet.
  • Alle transfer, utflukter og sightseeingturer vil bli med bil/ buss (aircondition).
  • Adgangsbilletter til monumenter. Engelsktalende lokal guide.
  • Alle aktuelle avgifter.

Kostnadene inkluderer ikke:

  • Utgifter av personlig karakter som tips, klesvask, telefon / faks-anrop, alkohol/ikke- alkoholholdige drikkevarer, kamera / video kamera avgift på monumenter, medisinske utgifter, avgangsskatt på flyplasser, forsikring osv.
  • Alle måltider enn de nevnt ovenfor.
  • Alle forsikringer NB! Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil.

 

NB! Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil.

Innbyggernavn:

Thailender/thailending, thailandsk

Hovedstad:

Bangkok

Tidssone:

UTC+7

Befolkning: 

Rangert som nr. 20

66 404 688

Styreform:

Konstitusjonelt monarki

Konge:

Rama IX (Bhumibol Adulyadej)

Statsminister:

Prayut Chan-o-cha

Offisielt språk:

Thai

Valuta:

Thailandsk baht (THB)

Nasjonaldag:

5. desember

For informasjon og bestilling - ring oss på 22 11 01 11

For informasjon og bestilling - ring oss på 22 11 01 11