Romantiske Thailand

Velkommen til Thailand, vårt favoritt reisemål! Perfekt reisemål for alle aldre og smaker med et bredt spekter av svømming, kulturelle og naturopplevelser. Hos oss kan du bestille flybilletter, hoteller, transport, turer til Thailand.


For de som foretrekker shopping, matopplevelser og spennende markeder er en tur til Bangkok for å se frem til. Vi tilbyr fly og hotellpakker til denne fantastiske byen. Hvis du velger å reise til Thailands sol og baddestinasjoner, er det mange flotte øyer å velge mellom. Bestill en komplett rundtur til Thailands eksotiske øyer og nyte svømming i huler, snorkle på Koh Samui, Koh Tao, Koh Phangan og andre.

 

Dag 1: Ankomst Bangkok
Dag 2: Bangkok
Dag 3: Bangkok – Golden Triangle
Dag 4: Golden Triangle
Dag 5: Golden Triangle – Khum Lanna
Dag 6: Khum Lanna – Chaing Mai
Dag 7: Chaing Mai
Dag 8: Chaing Mai – Phuket
Dag 9: Phuket
Dag 10: Phuket
Dag 11: Phuket – Bangkok
Dag 12: Avreise Bangkok

Dag 1: Ankomst Bangkok

Når du ankommer Bankok, blir du ønsket velkommen av en guide og kjørt til hotellet. Ved valg av delux- alternativet går du raskere gjennom immigrasjonskøen og får VIP-service på flyplassen, samt en velkomstkrans og luksustransport til hotellet.

Overnatting på valgt luksushotell i Bangkok.

Dag 2: Bangkok

Start den første morgenen av din romantiske reise ved å gjøre “Sankatarn”, en spesiell type ofring dedikert til en Buddhistmunk, og få en hellig velsignelse for ditt lykkelige liv. Dette Buddhistiske ritualet blir eksklusivt arrangert på Wat Ratchaborphit, en av de vakreste kongelige templene med en fin, og rolig atmosfære. Fortsett til Grand Palace, det vakreste templet til en eldgammel siamesisk domstol. Besøk også Emerald Buddha, den helligste Buddha i Thailand.

Etter besøket krysser vi elven med båt til Supatra River House, med utsikt over palasskomplekset, for en praktfull lunsj.

Dag 3: Bangkok – Golden Triangle

I dag drar vi til flyplassen for avgang til Chiang Rai. Ved ankomst i blir du ønsket velkommen på flyplassen og kjørt til Golden Triangle for en rolig båttur langs Mekongelven til Chiang Sean. Der vil vi ha lunsj på en restaurant med utsikt over elven. Etterpå besøker vi Anantara Elephant Camp. En dyktig elefantfører kan guide elefanten gjennom arbeidsdagen med rundt 70 myke kommandoer og lette berøringer bak øret. Det ligger mange år med forståelse mellom elefanten og føreren. Du vil ri en timelang tur på elefanten tilbake til hotellet.

Dag 4: Golden Triagle

Vi besøker Hall of Opium i Golden Triangle Park. Den 5600 kvadratmeter store utstillingen viser historien om opium fra sine naturlige egenskaper til dens bruk så langt tilbake som 5000 år. Den forteller om opiums globale reise gjennom handelsruter i blant annet imperialismen og opiumskrigene. Nyt en rolig spasertur gjennom det lokale markedet i Mae Sai. Vi kjører videre ned den romantiske og nareiserkjønne fjellveien langs grensen til Myanmar til Baan Pha Hi, en klassisk Lahu village og Doi Chang Mub Arboretum (botanisk hage).

Dag 5: Golden Triangle – Khum Lanna

Etter frokost kjører vi gjennom et fantastisk fjellandskap opp til Tung Mountain og templet på toppen, hvor du har en fantastisk utsiktspost over de omkringliggende fjell og vidder. Besøk Doi Tung Palace (Palace of the Queen Mother), omgitt av fantastiske blomsterhager kommer du inn til Doi Tung Development Project. Besøk Royal Handicraft at Huai Nam Khun. Nyt synet av malt keramikk, eller kjøp det med hjem.

Lunsj på en lokal restaurant.

Vi drar videre til Khum Lanna på landsbygda i Chiang Mai. På veien stopper vi for å besøke det fascinerende Wat Rong Khun, et blendende hvitt tempel. Ved ankomst til Khum Lanna, vil det bli servert en velkomstdrink (urtete eller juice fra hagen). Vi har et kort orienteringsmøte for å velge neste dags aktiviteter, samt info om matlagingskurset.

Etterpå nyter vi en 4-retters thailandsk middag og får en rask innføring i språket. Slapp av foran det vakre bålet i hagen og lad opp til morgendagens aktiviteter.

Dag 6: Khum Lanna – Chiang Mai

Kaffe eller te vil bli servert på rommet ditt kl.05:30 for en behagelig start på dagen. Så starter vår sykkeltur i soloppgang langs landeveien via San Kwang village til Phrao. Der vil vi besøke et marked hvor lokal kaffe er tilgjengelig. Deretter går turen til bondens ris- og tradisjonelle verktøybutikk. Vi sykler tilbake til Khum Lanna med et stopp for å besøke Wat Pa-tempelet. Vis respekt for Buddhabildet under det hellige treet. Ved retur serveres det en lokal Lanna-stil frokost som er satt opp ved elvebredden.

Kl. 10.00 gir vi deg en introduksjon av “Thai Rice Legend”. Så lager vi Thai Sticky Rice, før det blir en organisk hagetur. Der vil du samle forskjellige urter, grønnsaker og frukter til matlaging.

Vi vil få utdelt “Khum Lanna Thai Recipe Book” kl. 11:00 og matlagingskurset begynner. Vi deler så en uformell Lanna country-style BBQ Lunsj med klebende ris som vi har forberedt tidligere.

Fra kl. 14.00 kan du oppleve hot-pressed herbal massage bestående av åtte urter.

Sent på ettermiddagen drar vi fra Khum Lanna til Chiang Mai og sjekker inn på hotellet.

Dag 7: Chiang Mai

Om morgenen drar vi med sykkel langs Ping River til et lokalt marked kalt “Waroros Market”, det livlige markedet i Chiang Mai hvor du kan finne ferske frukter, grønnsaker, mat og lignende. Vi fortsetter til Wat Gate community, en av Chiang Mai’s eldste nabolag. Ved å gå inn til dette området vil vi finne religiøse steder dedikert til buddhismen, kristendommen, islam og sikh.

Besøk museet i Wat Gate, tempelområdet. Utstillingen viser krystaller, kinesisk porselen og andre gamle gjenstander.

Vi spiser et nydelig måltid på The Gallery Restaurant med utsikt over Ping River.

På ettermiddagen kjører vi opp til Doi Suthep for å besøke Wat Phrathat Doi Suthep. Dette er det helligste templet i Nord-Thailand. Herfra, på ca 1000 meter over havet, har du panoramautsikt over byen.

Til slutt går turen til Baan Tawai, en håndtverksby i utkanten av Chiang Mai .

Dag 8: Chiang Mai – Phuket

Vi drar til Chiang Mai flyplass for avreise til Phuket. Ved ankomst blir du møtt og transportert til hotellet.

Dag 9: Phuket

Du kan bruke dagen til valgfrie aktiviteter I Phuket. Blandt det som er anbefalt finner vi Simon Cabaret Show, Phuket FantaSea Show, thaiboksing og gamlebyen. Eller du kan benytte muligheten til en lang dag på en av de vakre strendene.

Dag 10: Phuket

Vi blir hentet på hotellet omtrent kl.07:30 og transportert til bryggen på Yacht Haven Marina med buss. Stig om bord på “June Bahtra” for avreise kl.09:00 og nyt turen gjennom det fortryllende og fantastiske Phang Nga Bay. Midt på dagen ankommer vi James Bond Island og fortsetter reisen med båt gjennom mangrove- deltaet og Grotto Cave til Sea Gypsy village. En deilig thaibuffet blir servert om bord. Resten av ettermiddagen kan du slappe av, sole deg eller svømme. Vi kommer tilbake til hotellet ca. kl. 18.00.

Dag 11: Phuket – Bangkok

Vi drar til Phuket eller Samui flyplass for retur til Bangkok.

På ettermiddagen oppdager vi Bangkoks shoppingsentre og utforsker byens imponerende steder.

Finn et hav av moderne mote på ett av disse senterene:

* Emporium (eksklusive merkenavn, internasjonale designprodukter, lær og smykker og glamorøse klær for de unge og moderne, dette er din lekeplass!)

* Siam Paragon (utforsk butikker og aktiviteter i dette trendy kjøpesenteret med hands-free shopping, personlige stylister eller rådgivning innen gavekjøp).

* Central World Plaza (med mer enn 500 butikker, 50 restauranter, 21 kinoer, en bowlinghall, barnesone og læringssenter, to varehus, en trendy matavdeling og det største supermarkedet i Asia).

* Gaysorn Plaza (et luksuriøst marmorkompleks, som kun huser eksklusive varer og designermerker).

* Siam Discovery (trendy shoppingkompleks som fortsatt er en favoritt blant Bangkoks yngre og fasjonable folk. De har et godt utvalg av butikker, restauranter og moteforretninger).

Nyt en fleksibel shoppingtur med guide og sjåfør.

Dag 12: Avreise Bangkok

I dag drar vi til Bangkok internasjonale flyplass for din videre reise eller hjemreise.

Kostnadene inkluderer:

  • Flyreise fra Norge til reisemål og eventuelle innenriks flyreiser i landet.
  • Alle overnattinger på hotell med frokost som spesifisert i programmet.
  • Alle transfer, utflukter og sightseeingturer vil bli med bil/ buss (aircondition).
  • Adgangsbilletter til monumenter. Engelsktalende lokal guide.
  • Alle aktuelle avgifter.

Kostnadene inkluderer ikke:

  • Utgifter av personlig karakter som tips, klesvask, telefon / faks-anrop, alkohol/ikke- alkoholholdige drikkevarer, kamera / video kamera avgift på monumenter, medisinske utgifter, avgangsskatt på flyplasser, forsikring osv.
  • Alle måltider enn de nevnt ovenfor.
  • Alle forsikringer NB! Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil.

 

NB! Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil.

Innbyggernavn:

Thailender/thailending, thailandsk

Hovedstad:

Bangkok

Tidssone:

UTC+7

Befolkning: 

Rangert som nr. 20

66 404 688

Styreform:

Konstitusjonelt monarki

Konge:

Rama IX (Bhumibol Adulyadej)

Statsminister:

Prayut Chan-o-cha

Offisielt språk:

Thai

Valuta:

Thailandsk baht (THB)

Nasjonaldag:

5. desember

For informasjon og bestilling - ring oss på 22 11 01 11

For informasjon og bestilling - ring oss på 22 11 01 11