Spaferie i Thailand

Velkommen til Thailand, vårt favoritt reisemål! Perfekt reisemål for alle aldre og smaker med et bredt spekter av svømming, kulturelle og naturopplevelser. Hos oss kan du bestille flybilletter, hoteller, transport, turer til Thailand.


For de som foretrekker shopping, matopplevelser og spennende markeder er en tur til Bangkok for å se frem til. Vi tilbyr fly og hotellpakker til denne fantastiske byen. Hvis du velger å reise til Thailands sol og baddestinasjoner, er det mange flotte øyer å velge mellom. Bestill en komplett rundtur til Thailands eksotiske øyer og nyte svømming i huler, snorkle på Koh Samui, Koh Tao, Koh Phangan og andre.

 

Dag 1: Ankomst Bangkok
Dag 2: Bangkok
Dag 3: Bangkok
Dag 4: Bangkok – Hua Hin
Dag 5: Hua Hin
Dag 6: Hua Hin
Dag 7: Hua Hin – Bangkok – Chiang Mai
Dag 8: Chiang Mai
Dag 9: Chiang Mai
Dag 10: Chiang Mai – Bangkok
Dag 11: Avreise Bangkok

Dag 1: Ankomst Bangkok

Når du ankommer Bangkok blir du ønsket velkommen av vår representant og kjørt til hotellet. Ved valg av deluxalternativet går du raskere gjennom immigrasjonskøen og får VIP-service på flyplassen, samt en velkomstkrans og luksustransport til hotellet. Overnatting på valgt luksushotell i Bangkok.

Dag 2: Bangkok

Om morgenen kan du oppleve en tur langs den travle Chao Phya River og de rolige kanalene Klongs i en hurtigbåt. Bli tatt med tilbake i tid til en mer tadisjonell levemåte, fjernt fra Bangkoks moderne skyskrapere. Vi stopper ved Baan Bu community, det eneste stedet i Thailand som produserer tradisjonelle håndlagde bronsjeprodukter. Det eldgamle håndverket har eksistert i mer enn 200 år. Vi stopper for å besøke fredelige riverside forest temple, før vårt siste besøk som går til det imponerende “Temple of Dawn” (kjent som Wat Arun). Vi stiger av ved Supatra River House Restaurant, med utsikt over palasskomplekset, for en praktfull lunsj.

Etter lunsj reiser vi til Tria Integrative Wellness for å starte spabehandlingsprogrammet “Asian Bodywork” (4 timer). Opplev et komplett kroppsprogram fra østen. Fra kinesisk fotbehandling og abdominal massasje til en indisk hodemassasje, og til slutt den verdenskjente thaimassasjen. Du vil bli gjenopprettet bokstavelig talt fra hode til tå. Gratis bruk av badedrakter og basseng.

Dag 3: Bangkok

Etter frokost drar vi fra hotellet til Tria Integrative Wellness for å forsette på spaprogrammet “Asian Beauty” (5.5 timer). Skjem deg bort i vår eksklusive villa med dette programmet som vil gjøre deg vakker fra innsiden og ut. Lunsj vil bli servert i villaen.

Dag 4: Bangkok – Hua Hin

Kl.11.00 drar vi fra Bangkok til Chiva Som Health Resort i Hua Hin. Vi kjører i privat bil med aircondition og ved ankomst sjekker vi inn på hotellet. Vi starter behandlingen i Chiva Som med ditt valg av massasje.

Middag og overnatting i Hua Hin på Chiva Som International Health Resort.

Dag 5: Hua Hin

Hele dagen kan brukes til eget spaprogram. Lunsj og middag på Chiva Som.

Dag 6: Hua Hin

Hele dagen kan brukes til eget spaprogram. Lunsj og middag på Chiva Som.

Dag 7: Hua Hin – Bangkok – Chiang Mai

Etter lunsj reiser vi fra Chiva for avreise til Chiang Mai. Ved ankomst i Chiang Mai blir du ønsket velkommen på flyplassen for videre transport til hotellet.

Dag 8: Chiang Mai

Om morgenen kjører vi opp til Doi Suthep for å besøke Wat Phra That Doi Suthep, det mest hellige tempelet i Nord-Thailand, lokalisert på et fjell ca tusen meter over havet med panoramautsiktutsikt over byen.

Vi fortsetter til Baan Tawai håndverkslandsby i utkanten av Chiang Mai for eksklusiv shopping av kunst og håndverk. Til lunsj blir det mat fra Nord-Thailand på The Gallery Restaurant med utsikt over Ping River.

Om ettermiddagen blir det en spakonsultasjon og spabehandling i 2 timer på Ban Sabai Village.

Dag 9: Chiang Mai

I dag er det mulighet for matkurs, kulturell omvisning, spabehandling, yoga eller meditasjonstime, golf, shopping eller svømming.

Dag 10: Chiang Mai – Bangkok

Utpå dagen drar vi til flyplassen i Chiang Mai for avreise til Bangkok. Ved ankomst Bangkok sjekker vi inn på hotellet.

Dag 11: Avreise Bangkok

I dag drar vi til Bangkok internasjonale flyplass for din videre reise eller hjemreise.

Kostnadene inkluderer:

  • Flyreise fra Norge til reisemål og eventuelle innenriks flyreiser i landet.
  • Alle overnattinger på hotell med frokost som spesifisert i programmet.
  • Alle transfer, utflukter og sightseeingturer vil bli med bil/ buss (aircondition).
  • Adgangsbilletter til monumenter. Engelsktalende lokal guide.
  • Alle aktuelle avgifter.

Kostnadene inkluderer ikke:

  • Utgifter av personlig karakter som tips, klesvask, telefon / faks-anrop, alkohol/ikke- alkoholholdige drikkevarer, kamera / video kamera avgift på monumenter, medisinske utgifter, avgangsskatt på flyplasser, forsikring osv.
  • Alle måltider enn de nevnt ovenfor.
  • Alle forsikringer NB! Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil.

 

NB! Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil.

Innbyggernavn:

Thailender/thailending, thailandsk

Hovedstad:

Bangkok

Tidssone:

UTC+7

Befolkning: 

Rangert som nr. 20

66 404 688

Styreform:

Konstitusjonelt monarki

Konge:

Rama IX (Bhumibol Adulyadej)

Statsminister:

Prayut Chan-o-cha

Offisielt språk:

Thai

Valuta:

Thailandsk baht (THB)

Nasjonaldag:

5. desember

For informasjon og bestilling - ring oss på 22 11 01 11

For informasjon og bestilling - ring oss på 22 11 01 11